JOGI NYILATKOZAT

A webhely használata előtt kérjük figyelmesen elolvasni ezt a jogi nyilatkozatot, mely szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag használatát.

A fitgym.hu weboldalon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a feltüntetett szerző(k) szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal Csejtei Aurél (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

Valamennyi szellemi tulajdonjog, beleértve, de nem kizárólagossággal a webhelyen szereplő valamennyi szöveg, illusztráció és egyéb anyag szerzői vagy védjegyjogait, a Jogtulajdonos illetve az eredeti szerző tulajdonát képezi, vagy a megfelelő Jogtulajdonos engedélyével került a webhelyre.

Minden egyéb felhasználáshoz (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás eseteit, továbbá bármilyen olyan felhasználást, aminek keretében ) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

A Jogulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

StrongFirst Hungary
TRX Hungary
360 Sport
MoveLab Academy