HÁZIREND

• Egy edzés időtartama minimum 60 perc, mely 3 részből áll: átmozgatás-bemelegítés, a fő tartalmi rész, valamint a levezetés-nyújtás.

• Igyekezz pontosan érkezni, hogy ne maradj le a bemelegítésről, mely segíti a fizikai-mentális felkészülést az aktív mozgásra. Ha késel, kérjük ne vegyél részt az órán, vagy ha mégis, az kizárólag a saját felelősséged. Az óra végi levezető nyújtás segíti a test és a szellem lenyugvását, az izmok-inak-szalagok gyorsabb regenerálódást, az izomnövekedést, és a sérülések megelőzését. Kérjük - hacsak nem elkerülhetetlen - a nyújtáson mindig vegyél részt.

• Az edző instrukcióit igyekezz betartani. Ha bármilyen problémád merülne fel, kérdésed van, haladéktalanul jelezd felé. Korábbi sérülést, műtétet, egyéb befolyásoló tényezőt (szív- és érrendszeri megbetegedés, magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi-mozgásszervi betegség, légzőszervi betegség, központi idegrendszeri problémák, pajzsmirigy alul/túlműködés, egyéb hormonrendszeri problémák, csontritkulás, sérv, gyakori ájulás-szédülés, epilepszia, allergia) minden esetben mondd el az edzőnek. Ha állapotos vagy (előfordul hogy még nem látszik), mindenképp jelezd.

• Edzésnapokon próbálj meg úgy táplálkozni és folyadékot bevinni, hogy legyen Benned kellő mennyiségű és minőségű tápanyag. Ha nem eszel egész nap semmit, egy óra előtti banán kevés lesz a testednek, dekoncentrált leszel, szédülés és rosszul lét, rosszabb esetben sérülés is történhet. Ezért kérjük, hogy ha nem vagy megfelelő szellemi és/vagy fizikai állapotban, inkább pihenj és gyere el a következő edzésre.

• Az órán szíveskedjél megfelelő ruházatban megjelenni. Mindig hozzál magaddal törölközőt, váltó cipőt és elegendő folyadékot! Ha sokat izzadsz, váltó felső is javasolt.

• Az érvényes házirendet minden jelenlegi és jövőbeli óralátogatónknak elektronikus úton eljuttattuk illetve el fogjuk juttatni. A házirendet mindenki szíveskedjen betartani. A be nem tartásból eredő következményekért mindenki maga felel.

 

fitgym orarend

 

Óráinkra kizárólag nálunk tudsz jelentkezni telefonon (30/755-0028, 30/373-2669) vagy az Online Üzenetküldőn keresztül.

TRX órára kezdőként is jöhetsz, nem gond ha korábban még nem próbáltad. 

Kettlebell edzésre kezdőként csak a fél évente induló kezdő kurzusra jelentkezhetsz, mely legközelebb 2021. őszén indul (érdeklődni elérhetőségeinken). Ha jól ismered és alkalmazod a kettlebell alapgyakorlatokat, várunk haladó óránkra.

Hibrid training óra egy TRX alapú, de több eszközt (TRX, kettlebell, rope, saját testsúly) és rendszert is használó funkcionális edzés, melynek célja, hogy helyes mozgásminták mentén egy jól működő, erős és ellenálló fizikumot hozzunk létre, mely nem csak az edzőteremben, hanem a mindennapi életben is kiválóan használható). 

StrongFirst Hungary
TRX Hungary
360 Sport
MoveLab Academy