Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy hivatalos viszonteladói partnere vagyunk a PEAK-nek. Célunk elsősorban az, hogy Benneteket – akik az óráinkat látogatjátok -  segítsünk információval és tanácsokkal, így jobban eligazodhattok a táplálék és étrendkiegészítők világában. Ha igénylitek, a termékeket is beszerezzük, melyeket kizárólag személyesen vehettek át. A piacon rengeteg gyártó sokféle terméke megtalálható, Mi a saját tapasztalataink alapján tettük le voksunkat a PEAK mellett. Minden információ, amit itt találtok, a Peak Performance Products Hungary Kft-től (és engedélyével) származik.


Mi a PEAK Magyarországon és nemzetközileg?
A vállalat, a Peak Performance Products SA. egy részvénytársaság Luxemburgban, mely nagy múltú, német (Hi Tec Nutrition), francia (Nutrisearch SA.), és amerikai (Strenght Systems USA) cégek összefonódásából alakult.
   
Honnan érkeznek hozzád a PEAK és a PEAK girl termékek?
Németországból! Németországban két nagy PEAK gyár foglalkozik a folyamatos fejlesztéssel, és onnan szállítják hozzád a termékeket. A PEAK már több mint 30 éve gyárt, fejleszt, és alkot csúcsminőségű sport táplálék kiegészítőket, és diétás kiegészítőket, melyeknek "know-how"-jával kizárólagossággal rendelkezik. A PEAK különleges szaktudásával egy teljesen átfogó termékpalettát alkotott meg, mely folyamatosan bővül és változik, a rendelkezésre álló legújabb fejlesztésű technológiák megjelenésével. Neked és a profi sportolók számára is fejlesztenek táplálék kiegészítőket, melyet könnyedén a napi étrendedbe lehet illeszteni, akár a szervezeted működését, akár szellemi-fizikai funkcióidat szeretnéd optimalizálni.

Peak garanciák
A PEAK garantálja, hogy a termékei és gyárai a legmodernebb minőségi-és tisztasági követelményeket "GMP" teljesítik, megfelelően a Hazard Analysis Critical Point-Concept (HACCP) (magyarul: Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok), és az ISO 9001:2000 rendszerének.

Minden összetevő anyag (alapanyag, csomagolóanyag, segédanyag), és minden késztermék rendelkezik HPLC, GC, UV, gravimetrikus- és/vagy mikrobiológiai tanúsítványokkal, illetve megfelelnek a Good Laboratory Practices (GLP) (Jó Laboratóriumi Körülmények) szabályozásainak.

Doppingmentességi garanciák:
A termékek a HACCP keretei között készülnek, melyet egy független laboratórium (Arotop, Mainz, Germany) folyamatosan kontrollál, ahol a termékek doppingszer-mentességét is ellenőrzik. Ezért a táplálék kiegészítők megfelelnek az élsportolók követelményeinek, akik doppingvizsgálatokon eshetnek át.

Tájékoztatunk, hogy a PEAK garanciát vállal a kiegészítők doppingmentességéről – melyet, minden egyes gyárukról elmondhatnak – ENNEK LEHETŐSÉGE KI VAN ZÁRVA és a sportolók azt a terméket kapják, amelynek összetételét annak címkéjén olvashatod. Egy ilyen garancia éppenséggel, megvédi a sportolókat egy esetleges pertől, vagy dopping botránytól, mely abból adódhat, hogy az általuk alkalmazott táplálék kiegészítő termék, tudtukon kívül nem engedélyezett anyagokat tartalmazott! Egy biztos garancia az abszolút doppingmentességről nemcsak a vevők megtévesztése, és az egészségük felelőtlen veszélyeztetése miatt fontos, hanem egy ilyen garancia a mindig változó dopping listák minden egyes változásait figyelemmel követi, hogy minden egyes doboz táplálék kiegészítő valóban a legtökéletesebb biztonsággal fogyasztható legyen, a legkomolyabb élsportoló számára is. Minden egyes kapszula, és minden egyes doboz termék tesztelésére nincs lehetőség, mert egy doboz laborelemzése kb. 3,5-5,5 millió Ft-ba kerülne, mely az abszolút garanciát jelentené számodra. A PEAK tehát, Neked, és rengeteg nemzetközi élsportolónak ’egyenlőre csak’ 100% doppingmentességet tud garantálni, abszolút doppingmentességet nem.

Figyelmeztetés
Az itt található információk és termékek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására.

PEAK termékek, leírások, árak, raktárkészlet
https://peakshop.hu/shop   - kérésedre bármely terméket beszerezzük!

Letölthető anyagok, ismertetők
Ezekben a katalógusokban  megtalálhatod az összes számodra fontos információt, amely megkönnyíti a dolgodat abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb táplálék kiegészítőt. Ha mégsem, kérd tanácsunkat!

 

Peak Man Magazin Peak Girl Magazin

Termékanalízisek

PEAK viszonteladói partner vagyunk
StrongFirst Hungary
TRX Hungary
Tactical Shop
R-med webshop